Disclaimer / copyright

Aansprakelijkheid

HvNieuws.nl aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de door derden aangeboden informatie op de website "HvNieuws.nl" inclusief subdomeinen. Hieronder vallen onder meer, maar niet uitsluitend, inbreuk plegen op auteursrechtelijk beschermde werk(en) of het anderszins in strijd handelen met de eigendomsrechten van derden. "HvNieuws.nl" aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor (in)directe schade ontstaan door de inhoud van de - al dan niet door derden aangeboden- informatie op de website van "HvNieuws.nl". "HvNieuws.nl" behoud zich het recht voor om door derden aangeboden informatie te wijzigingen dan wel te verwijderen, indien de door derden aangeboden of reeds geplaatste informatie in strijd is met de wet, de belangen van overige internetgebruikers, of andere derden.


Alle niet-persoonlijke gegevens, suggesties, ideeen materialen die u aan HvNieuws.nl toestuurt zijn op niet-confidentiele basis en mogen door HvNieuws.nl vrijelijk en zonder uw toestemming worden gebruikt op HvNieuws.nl. Gegevens, beelden en of foto's die u stuurt naar HvNieuws.nl mogen geen inbreuk maken op rechten van derden.


Copyright

Op de inhoud van HvNieuws.nl (nieuwsberichten, teksten en beelden/Foto's) rust copyright (auteurswet). De inhoud mag niet worden gekopieerd, veranderd of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige andere manier, hetzij op papier, hetzij digitaal, zonder voorafgaande toestemming van HvNieuws.nl en of de auteur van betreffend beeld of tekst.


Het is verboden om nieuwsberichten, teksten of beelden in zijn geheel of gedeeltelijk over te nemen. Wanneer blijkt dat nieuwsberichten zonder enige toestemming of overleg worden gepubliceerd, is HvNieuws.nl vrij een bedrag van € 500,- per nieuwsbericht of beeld in rekening te brengen.