Drachten: vermissing Adolf Mud

Drachten - Gepubliceerd: woensdag 10 februari 2010

De politie onderzoekt de vermissing van de 48-jarige Adolf Mud. De heer Mud wordt sinds zaterdag 6 februari vermist. Hij verliet die dag zijn woning in Drachten en vertrok met zijn auto.

De auto van de man werd dinsdagochtend 9 februari aangetroffen in het Lauwersmeergebied. Die zelfde dag werd in het gebied gezocht door medewerkers van de politie, Marechaussee, Landmacht en Staatsbosbeheer. Bij deze zoektocht werden ook speurhonden ingezet. De heer Mud werd niet gevonden. Woensdag werd door de Mobiele Eenheid wederom naar de man gezocht, wederom zonder resultaat.

De politie wil graag in contact komen met mensen die meer informatie hebben over de vermissing van de heer Adolf Mud of die weten waar hij nu is.

Signalement:
Leeftijd 48 jaar
Lengte 1.87
Kort grijs, stekeltjeshaar
Grijs-blauwe ogen
Draagt bril met bronskleurig montuur
Driekwart wollen jas
Donkerblauwe gebreide trui met donkerrode - en witte verticale strepen
Blauwe spijkerbroek
Donkerblauwe schoenen met klitteband
Droeg een Pashminasjaal van katoen met franjes

Uw tip
Heeft u informatie over bovenstaande zaak, neem dan contact op met de politie op het telefoonnummer 0900-8844. Ook kunt u gebruik maken van het emailformulier. Vermeld hierbij het BVH-nummer. BVH 2010012223

Uw informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Wilt u toch liever anoniem blijven neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem op het telefoonnummer 0800-7000.

Plaatje

Link naar de politie website